Parkeerkelder nodig? Bij Clauwers ben je aan het juiste adres.

Een parkeerkelder in beton is een uitstekende keuze. Zeker als je het project toevertrouwt aan Clauwers Betonwerken. Zo kies je voor een snelle en professionele realisatie en een kwaliteitsvol en veilig eindresultaat.

Parkeerkelders, ook daar weten we bij Clauwers weg mee

Beton is het ideale materiaal voor de bouw van parkeerkelders en parkeergarages. De bouw van ondergrondse betonnen parkeergarages vraagt de nodige expertise. Met al ons vakmanschap zorgen we voor een perfecte betonvloer en betonnen wanden en kolommen. Absoluut waterdicht en volledig conform het technisch plan met de nodige voorzieningen en ruimtes voor buizen, leidingen en doorvoeren. Clauwers Betonwerken bouwt ondergrondse parkeergarages van beperkte grootte tot enkele duizenden m².

Bekisting met vele uitdagingen, een antisliplaag voor de hellingen, het polieren van de betonvloer voor een mooi egaal eindresultaat? Zowel de voorbereiding, de uitvoering als de afwerking van je parkeerkelder is in goede handen bij Clauwers Betonwerken.

Neem zeker een kijkje bij
onze andere diensten.

Clauwers Betonwerken: van vele betonmarkten thuis. Met onze meer dan 70 jaar ervaring zijn we écht wel een allround betonspecialist. Wat je betonproject ook is, we maken er sterk betonwerk van. Kijk snel wat we voor jou kunnen doen.
Generaties bouwkunde en bergen betonkennis: jouw garantie voor een geslaagd betonproject.