Betonnen zwembad? Bij Clauwers kwaliteit van de bovenste springplank.

Hoe wil jij graag jouw droomzwembad in beton hebben? Bij Clauwers Betonwerken zit je goed voor een kwaliteitsvolle realisatie en afwerking. Zo hoef jij enkel zorgeloos baantjes te trekken of rond te dobberen. 

Wij bouwen je betonnen zwembad met waterdichte garanties

Je zinnen op een zwembad gezet? Clauwers Betonwerken maakt voor jouw graag de betonnen bak. Met een zwembad uit beton kies je voor een langere duurzaamheid dan bij vele andere materialen. Beton is een stuk sterker en slijt veel trager. Bij een bouwkundig zwembad krijg je ook een wettelijke garantie van 10 jaar.

Je hangt ook niet vast aan bepaalde maten, maar hebt veel meer keuzevrijheid. Je kiest dus zelf de lengte, breedte en diepte van je zwembad. Kies je voor een bouwkundig zwembad van Clauwers Betonwerken dan ben je zeker van 100% waterdichtheid. Met een betonnen zwembad heb je geen last van het omhoogkomen van de zwembadkuip of insijpelend grondwater. Niets dan voordelen dus!

Neem zeker een kijkje bij
onze andere diensten.

Clauwers Betonwerken: van vele betonmarkten thuis. Met onze meer dan 70 jaar ervaring zijn we écht wel een allround betonspecialist. Wat je betonproject ook is, we maken er sterk betonwerk van. Kijk snel wat we voor jou kunnen doen.
Generaties bouwkunde en bergen betonkennis: jouw garantie voor een geslaagd betonproject.