Over Clauwers, al meer dan 70 jaar sterk betonwerk

De bouw. Het zit de familie Clauwers al generaties lang in het bloed. En Clauwers Betonwerken is ondertussen ook al meer dan 70 jaar dé referentie in de regio voor elk betonproject.

Slimme planning, stipte oplevering

We optimaliseren continu onze werkmethoden en dankzij de enorme materiaalkennis en het vakmanschap van ons ervaren team plannen we elk project perfect voor een vlekkeloze realisatie en stipte oplevering.

Persoonlijk contact, betonsterke service

Als écht familiebedrijf geloven we betonsterk in de combinatie van een op en top professionele aanpak en persoonlijke service. Het resultaat? Niets dan tevreden klanten die zelfs echte ambassadeurs worden.

Offerte op maat, gedetailleerde prijsopgave

Met onze jarenlange praktijkervaring, perfect marktinzicht en oog voor detail weten we exact wat jouw betonproject vereist. Zo krijg jij een een offerte precies op jouw maat, 100% transparantie over elk detail van je project en een duidelijk technisch plan.

Focus op beton

Bij Clauwers Betonwerken leggen we als firma onze focus op alles wat met beton te maken heeft. We verzorgen op de locatie van jouw bouwwerk de realisatie van betonnen kelders, parkeerkelders, laadkades, keermuren en zwembaden. Daarnaast zijn we ook specialist op het vlak van ijzervlechterij van losse en prefab wapening voor eigen gebruik en voor externe partners.

Beton met de paplepel ingegoten

De appel valt niet ver van de bouw… Zeker niet bij zaakvoerder Davy Clauwers van Clauwers Betonwerken. De grootouders van Davy richtten al een 70-tal jaar geleden hun eigen bouwbedrijf op. Dat werd meteen ook een echte referentie in de regio. Toen Arnold Clauwers – de vader van Davy – en zijn broer Henri dit bouwbedrijf overnamen, zorgden ze voor een sterke verankering van de activiteiten. Daarna kwam Arnold’s zoon Davy in het bedrijf. Een 10-tal jaar geleden nam Davy dan het roer over en besliste samen met zijn echtgenote Sandra om zich te specialiseren in betonwerken en kelderbouw. Vandaag is Clauwers Betonwerken dé specialist betonwerken in een straal van 100 km rond Bocholt.

Ambitieuze blik op de toekomst van beton

Clauwers Betonwerken garandeert voor elk betonproject een hoogstaande kwaliteit en een vlekkeloze service. We beschikken daarvoor over een performant machinepark waaronder een eigen betonpomp. Maar de toegevoegde waarde leveren natuurlijk vooral onze betonspecialisten met al hun ervaring en expertise. Zo kunnen we in huis voor elk betonproject het volledige traject verzorgen. Van de voorbereiding van de werktekeningen, calculaties, planningen en coördinatie tot de realisatie en afwerking. Allemaal in samenspraak met de architect, bouwheer en de ingenieur. Met stevige wortels in de bouwwereld en een gezonde ambitie brengen we vol vertrouwen elk bouwproject tot een goed einde en zijn we mee met alle nieuwe evoluties in betonwerken.

Maak alvast even kennis met het Clauwers team

Sandra Smetsers
Boekhouding en administratie
Indira Peeters
Allround administratief bediende
Davy Clauwers
Zaakvoerder
Jan Vanderlinden
Technisch Tekenaar
Tim Ceulemans
Calculatie
Generaties bouwkunde en bergen betonkennis: jouw garantie voor een geslaagd betonproject.